כאשר אתם מבצעים השקת מוצר, בין אם אתם מבצעים את ההשקה בבית עסק, באולם כנסים, לבין אם ההשקה קורית במקום חיצוני או במרכז קניות או בחנות – אתם בוודאי רוצים שההשקה תהיה מושקעת וראויה. לשם כך אתם רוצים להזמין את הלקוחות המועדפים והפוטנציאלים שלכם, אנשי תקשורת ויחסי ציבור וגם גורמים שיכולים לקדם את המוצר שאתם משיקים. אבל כיצד מארגנים השקה טובה? הכל בהמשך.
כיבוד ומשקאות להשקה
אירוע של השקת מוצר צריך להיות אירוע יוקרתי. במקום צריכה להיות תצוגה נאותה, קבלת פנים מפוארת, עיצוב עשוי ללא רבב ומן הסתם גם אוכל ומשקאות. לכן מגשי אירוח וקייטרינג להשקות הפכו לחלק בלתי נפרד מאירועים מסוג זה, וזאת משום שהם מתאימים כמו כפפה ליד לאירועים כאלה, גם כי הם משביעים, וגם כי הם מעולים כפינגר פוד נחטפים ומגוונים שניתן לאכול בביס אחד או שניים, תוך מעבר בין מוצרים, רכישה, ועשיית עסקים.
אילו מגשי אירוח פופולאריים להשקות ומה כדאי לבחור?
כיום ישם מגוון מגשי אירוח המתאימים להשקות, חלקם חמים וחלקם קרים. בין מגשי האירוח ניתן למצוא: מגוון מאפים מלוחים, פוקצ'ות קטנות, מיני טורטיות, מיני סנדוויצ'ונים, מיני פשטידות אפויות, מגשי מתוקים מסוגים שונים ואיכותיים, מיני קישים, לחמניות ביס, סלטים וירקות חתוכים, מרקים בקעריות קטנות, מגוון פירות העונה, פטיפורים, חטיפי פילו, ג'בטינות ועוד.
אבל בכל הנוגע למגשי אירוח להשקות, במה כדאי לבחור – במטעמים חמים או קרים?
בכל הנוגע לבחירת המאכלים הקרים או החמים – חשוב להתחשב בעונה שבה מתקיימת ההשקה. בחודשי החורף יש מן הסתם לבחור במאכלים קרירים שמצננים את הגוף כמו למשל: במגשי פירות, בקינוחים צוננים, בסלטים קלילים, בסנדוויצו'נים ועוד. בחודשי החורף ניתן לבחור במגשי אירוח עם מאכלים יותר כבדים ומנחמים כמו למשל: מרקים, במאפים, בקישים, פשטידות ועוד.
חשוב כאשר אתם בוחרים את המגשים להתייעץ עם אנשי המקצוע של חברת הקייטרינג לגבי הבחירה, ולצרף להשקה משקאות מתאימים כמו יין לבן ומשקאות קלים להשקה של הקיץ, ומשקאות חמים ויין אדום להשקת החורף. בכך תוכלו להתאים את האוכל למזג האוויר וליהנות מאירוע השקה מושלם!
Comments are closed.