אירועים רבים מתאים לערוך בשטח ולא במקום סגור, וכל שנותר לעשות הוא להתאים קייטרינג בשטח כדי שהחוויה תהיה גם טעימה ולא רק מעניינת
אירועים כמו חתונות, בר ובת מצווה או ימי חברה וימי כיף לעובדים, הם אירועים קלאסיים שאפשר לערוך גם בשטח המתאים. אם בוחרים את המקום המתאים. כדי לדעת מי מתאים להגשת קייטרינג בשטח כדאי לדעת מהו אוי האירוע ולכאן אתם רוצים לקחת אותו. מקומות כמו המדבר הרחוק או פסגת הר בפון מתאימים לקייטרינג שנמצא בשטח רק אם הוא מצויד בכל הציוד המתאים לבישול והגשה במקום מרוחק ממקום יישוב. בדרך כלל, אירועים שבהם יש מוזמנים מבוגרים רבים או ילדים שעלולים להיפצע ויש להביאם לשם, הם אירועים שיש לתכנן בקפידה גם מבחינת הגשת מזון. באירועים כאלה לא כל מזון מתאים לשטח מבלי שיתקלקל או יינזק בהכנה ובהגשה.
אירועים ושמחות של אנשים יעילים
התכנון חייב להיות קפדני, כמובן. אירועים שמתוכננים בהם יותר מדי מוקדי הפעלה או כאלה שמתפזרים על פני שטח גדול מקשים על הקייטרינג בשטח שיהיה קפדני ויצליח להתמודד עם הקשיים. קייטרינג בשטח חייב להיות מיומן בפריסה ובהצבה של מתקני המזון שלו – הכנה והגשה, לדאוג למקורות כוח ואנרגיה לבישול, קירור ואחסון, ולוודא שהכל בטיחותי מספיק כדי שלא ייפגע אף אחד, לא העובדים ולא האורחים. שירותי קייטרינג מנוסים ימצאו דרכים יצירתיות להגיש תפריט מיטבי בכל תנאי השטח הקיימים. על חוף הים או על שפת הנחל, על צוק מדברי או בחורשה גלילית או ירושלמית, ספקי קייטרינג ידאגו לכך שכל מה שהם זקוקים לו יהיה בהישג יד ולכן מארגני האירוע חייבים להתחשב בהם בזמן שהם מתכננים אותו בשטח כלשהו.
כאשר האורחים שלכם לא מתלהבים מהשטח
כאשר האורחים שלהם לא מתלהבים מהבחירה שלכם אבל באים בשמחה משום שהם אוהבים אתכם, זה סימן שלפחות בקייטרינג בשטח כדאי לכם לפנק אותם ולבחור במתאים ביותר. באירועי חברה ויום כיף הכנת המזון בשטח הופכת לחלק מהכיף ומפעילות הגיבוש שלכבודה יוצאים לשטח, וזהו שיקול נוסף שכדאי לקחת בחשבון כשבוחרים הן את המקום והן קייטרינג בשטח. האפשרויות נעות מברביקיו ועד אירוע מלא טבע – חלבי וצמחוני וצבעוני מספיק כדי להתמזג בטבע ולהפוך לחוויה. הנוף והרקע מספקים את האווירה המתאימה לקייטרינג קליל יותר, במיוחד בימים החמים שאנחנו משופעים בהם כאן, וכדאי לבדוק אם זה לא עדיף לבחור בתפריט כזה על פני משהו כבד בהרבה.
Comments are closed.