היום קשה למצוא בית בישראל שלא יודע לאחוז צ'ופסטיקס, והסושי הפך לאחד המאכלים המוזמנים ביותר באפליקציות המשלוחים השונות. בהתאם, גם באירועים דוכן סושי לאירועים הפך לטרנד חם שמקפיץ את האירוע.
כשהסושי הגיע לארץ אי אז בשנות ה-90, הוא היה בהתחלה מאכל רק לאניני טעם ויודעי דבר. ככל שהשנים חלפו, הפך הסושי לאחד המאכלים האהובים והנצרכים בישראל בשל מספר יתרונות:
- הוא הפינגר פוד המושלם, ולא ארוחה גדולה ומפוצצת.
- הוא מאכל צבעוני ואסתטי.
- הוא מורכב בעיקרו מדגים, ירקות, אצה ואורז, מה שהופך אותו למאכל בריא שניתן לצרוך ללא רגשות אשם, עם המון ויטמינים ומינרלים.
- זה ייחודי, שונה ואקזוטי מן המטבח המוכר לנו בארץ.
בשל הסיבות האלו, לא פלא שדוכני סושי הפכו למחזה נפוץ באירועים שונים.
למה שווה להזמין דוכן סושי לאירועים
אוכל הוא חוויה, והוא מרכיב משמעותי מהחוויה שהאורחים לוקחים עימם מן האירוע שלנו. ברגע שהאוכל טוב, הכל טוב. סוג המזון אותו אנו בוחרים לאירוע שלנו, קובע הרבה מאופי האירוע, ומאיך שיזכרו אותו. חשוב מאוד להקפיד בבחירת הקייטרינג שיגיש את האוכל באירוע, וללכת אחר המלצות מחברים והמלצות מן האינטרנט. דוכן סושי לאירועים הוא שונה בנוף מבחינת האוכל באירועים המוכר לנו. זה נותן יתרון אדיר לאירוע והופך אותו באופן אוטומטי לייחודי ושונה משאר האירועים המוכרים לנו.
הכיף באירועים ביתיים, הוא שאין את האווירה "הכבדה" של אירוע רגיל באולם או גן אירועים. הוא הרבה יותר אינטימי, ביתי ומיוחד. בהתאם, גם הארוחה צריכה לשקף את אופי האירוע. פינגר פוד הוא מאכל מושלם לאירועים כאלו. הוא לא מפוצץ כמו ארוחה שלמה, ומאפשר לשתות, לשמוח ולרקוד תוך כדי. סושי הוא פינגר פוד מושלם. האורחים מקבלים את האפשרות לשלוט בכמה הם רוצים לאכול, מבלי להתחייב למנה שלמה שצריך לסיים מן הצלחת, ומאוד מקליל את אווירת האירוע.
כאשר אתם בוחרים דוכן סושי לאירועים עליכם לעשות סקר שוק מעמיק, לבדוק עם חברים וללכת ע"פ המלצות באינטרנט, על מנת להבטיח שתבחרו את הדוכן עם חומרי הגלם האיכותיים ביותר שיעניקו לאירוע שלכם טעם בלתי נשכח.
Comments are closed.